Nieuwsbrief
Is deze e-mail niet leesbaar, klik hier.

Je ontvangt deze email omdat je bekend bent met Bureau Spoorbouwmeester of één van onze
medewerkers. Schrijf je uit mocht je deze email niet meer willen ontvangen.
20 juli 2017

JAARBERICHT 2016

Ruim 45 stationsprojecten, 13 omvangrijke programma’s en diverse nieuwe visies: het Jaarbericht van Bureau Spoorbouwmeester staat er vol mee. Net als ieder jaar geven we met ons Jaarbericht een overzicht van de vele programma’s en projecten waar wij samen met onze partners aan werken.


Traditioneel is ons jaarbericht veel meer dan een verslag. Geen ‘saai’ overzicht van programma’s en projecten dus. Het analyseert de opgave, verhaalt over wat voor inspirerende zaken ons nog te wachten staan en geeft inzicht in de diversiteit van ons werk.

Het leuke is dat het Jaarbericht 2016 een verschuiving laat zien in de aard van onze werkzaamheden. Na diverse jaren waarin de NSP veel aandacht naar zich toetrokken, dienen zich interessante nieuwe opgaven aan: van de transformatie van monumentale stations, de omgang met leegstand tot de verdere uitrol van programma’s als de nieuwe outillage.

Benieuwd naar het nieuwe Jaarbericht? Lees het hier.

Nieuwe adviseur
Bureau Spoorbouwmeester heeft haar team versterkt met een nieuwe adviseur: Chris Nijkamp...Lees verder
Nieuwe medewerker communicatie
Sinds 1 juli is Sabrina Leidelmeijer in dienst bij Bureau Spoor­bouwmeester als medewerker communicatie... Lees verder
Ontwerp spoorbrug: een huzarenstukje
In Zuidhorn is onder grote belangstelling op spectaculaire wijze een nieuwe spoorbrug op haar plek gelegd. Een unieke prestatie van formaat; je zou bijna vergeten dat ook het ontwerpproces een ‘huzarenstukje’ was...Lees verder
Zonne-energie: grote stappen zorgvuldig zetten
De duurzame transformatie van stations en sporen is een ambitie van NS en ProRail die door Bureau Spoor­bouwmeester wordt ondersteund in beleidsplannen, visies en advies bij programma’s en projecten....Lees verder